Drottningholmsteatern flyttar sommarens föreställningar till 2021

Med anledning av coronaviruset och gällande riktlinjer från Folkhälsomyndigheten har Drottningholms Slottsteater beslutat att ställa in alla publika evenemang i år till och med augusti. Barockoperan Agrippina och barnföreställningen Skönheten och Odjuret kommer att spelas nästa år. Även solokonserten Donne disprezzate med mezzosopranen Ann Hallenberg kommer att genomföras säsongen 2021.

Nya speldatum 2021:

Skönheten och Odjuret, 24-30 maj 2021
Barockoperan Agrippina, 7-21 augusti
Konserten Donne Disprezzate med mezzosopranen Ann Hallenberg i slutet av augusti

Teatern kommer att kontakta alla som köpt biljetter till årets föreställningar. Köpta biljetter kommer att kunna bytas mot biljetter till nya speldatum, mot presentkort eller återlösas.

Alla guidade visningar är inställda till vidare men kommer att återupptas så fort det är möjligt.

Utställningen The Queen of Prints – maxjenny! planeras fortfarande att visas i september-oktober liksom dagsprogrammet Visioner och utopier den 5 september. Drottningholmsteatern fortsätter att följa Folkhälsomyndighetens rekommendationer och planerna för säsongen kan komma att ändras.
Håll utkik på teaterns hemsida www.dtm.se

– Det är med tungt hjärta som vi bestämt oss för att inte genomföra några föreställningar på vår fantastiska scen i år. Vi måste liksom alla andra anpassa oss till de omständigheter som råder, men jag är ändå glad att föreställningarna får möta publiken nästa år, säger Sofi Lerström, teaterchef.