Fotograf: Bengt Wanselius

Program för medlemmar

Drottningholmsteaterns Vänner ska, förutom att stödja föreställningsverksamheten på Drottningholms Slottsteater, också öka kunskapen och intresset kring teaterns verksamhet och den tid som teatern representerar. Som medlem i Vänföreningen har man, utöver det program som teatern erbjuder, tillgång till unika kulturevenemang, intressanta föreläsningar och besök i spännande 1700-talsmiljöer under hela året samt musik och kulturresor i Sverige och utomlands.

Om du inte redan är medlem, köp ett medlemskap här. Välkommen!

Operasångaren på Drottningholm – konsertant redovisning av Operahögskolans sommarkurs på teatern

I sommar anordnar Drottningholmsteatern i samarbete med Operahögskolan i Stockholm kursen Operasångaren på Drottningholm i syfte att inspirera och engagera unga sångare i teaterns repertoar. Undervisningen kommer att ske i teatern under ledning av bland andra Ann Hallenberg, Ian Page och Céline Frisch som alla medverkar i Ariodante. Kursen avslutas med en öppen konsertant redovisning på teaterns scen. Teatern hälsar dig som medlem varmt välkommen!

Plats: Drottningholmsteatern
Tid: söndagen den 18 augusti klockan 16.00
Pris: Fri entré

 

Anmälan senast den 9 augusti till dtv@drottningholmsteaternsvanner.se

Konsertkväll med överraskningar på Drottningholmsteatern

När årets spännande säsong på Drottningholms Slottsteater just avslutats får vi i Vänföreningen, först av alla, ett smakprov på säsongen 2020! Teatern bjuder in till en konsertkväll som skräddarsys för oss.
Exakt vad som kommer att hända är en överraskning men vi kan redan nu säga att det kommer att bli mycket vacker sång och musik. Kvällen avslutas med mingel i Déjeunersalongen.
Välkommen!

Plats: Drottningholmsteatern
Tid: onsdagen den 18 september klockan 19.30
Pris: Fri entré

Anmälan senast den 30 augusti